dinsdag 17 september 2013

Volle Maanmeditatie donderdag 19 september 2013 | Martha van Mourik

Versterking van de vrouwelijke energieën in een ieder van ons!




Afgelopen tijd zijn de Platina stralen verder op ons neer gaan dalen. De vervolmaking van de Schepping in een ieder van ons, kan steeds dieper doorgaan.
De vrouwelijke energie manifesteert zich steeds verder op aarde. De energieën zijn explosief. Het is belangrijk om in het midden te zijn. Om jezelf te centreren.

Gegroet zij het vrouwelijke, het gevoelsmatige, in een ieder van ons!
Balans vanuit het midden. Balans brengend in onze mentale krachten. Balans tussen onze emotionele lichaam, mentale lichaam en grofstoffelijke lichaam. Alles weer terugbrengend in verhoudingen, in een mooie balans. De materie voedend, helend, in balans brengende.

De hemel manifesteert zich steeds verder in de stof, hier op aarde. We kunnen steeds meer vertrouwen gaan voelen in de krachten van het Licht en de Liefde. Dit brengt grote veranderingen teweeg in onze denkwereld en ons emotionele lichaam. Onze Ziel wil echt het roer overnemen van onze persoonlijkheid. Ga daarom je intuïtie niet langer meer uit de weg.
Geef het je volle aandacht!  Luister er naar, en volg je intuïtie op, handel er naar!

Zie de lichtpuntjes die in onze maatschappijen aan het verschijnen zijn. Neem de veranderingen waar in de materie. De toenemende transparantie. Hoe eerlijkheid en zuiverheid steeds meer ‘beloond’ gaan worden. Hoe de krachten van macht en manipulatie steeds verder aan het afnemen zijn.
Er zal uiteindelijk alleen maar liefde overblijven, en niets anders dan de Liefde.
Vanuit de Liefde is er zoveel meer mogelijk!

Van ons wordt gevraagd vooral te leren denken vanuit Vertrouwen. Vertrouwen in de liefde en het licht dat ons omringt. Het vertrouwen in je hele wezen te integreren en te ervaren.
Het vertrouwen in het Goddelijke in onszelf en in een ieder van ons. Het Goddelijke en volmaakte waar te gaan nemen in onze medemens, en natuurlijk in de volmaaktheid van de Schepping; van de natuur, de aarde en al haar Leven.
Het vertrouwen voelen en ervaren is zo belangrijk voor onze overgave aan ons Hoger Zelf.

Leer ook te denken en te voelen vanuit de eenheid, de dualiteit voorbij. Niet meer vanuit het ik, maar vanuit het Grote Geheel. Het belang van het totale Leven bewaken. Kijk of wat je doet, in het belang is van de gehele Schepping?
Leer de afscheidingsgevoelens en -,gedachten niet meer langer te voeden, maar los te laten.
Voed je gevoelens van eenheid en verbinding met de natuur, met het Goddelijke in jou zelf.
Voel hoe alles met elkaar verbonden is. Hoe alles bezield wordt vanuit het Goddelijke. Geef je over aan het Grote Geheel. Voed  je denken en je voelen vanuit eenheid.

Wees dankbaar en tevreden. Deze emoties helpen je af te stemmen op je ziel. Wees je bewust dat je ziel hier is om ervaringen op te doen. Voed de liefde en het licht in jezelf.

Loslaten en overgave aan het Goddelijke, waren kernwoorden voor mij afgelopen maand. Daarnaast veel handelen in de stof. Twee werelden heb ik één zien worden; de hemel en de aarde.
De ontwikkelingen in de hemel gaan snel, maar ook op de aarde. De verbindingslijnen worden steeds krachtiger. De eenheid groeit met de dag.
Als je er voor opent, kun je steeds meer liefde opnemen in je hele wezen. Ga je steeds meer eenheid ervaren. Kan je geestelijke kracht steeds verder groeien.

Het is zo’n genade om te leven vanuit de Liefde. De lichtstralen vanuit de hemel bestralen ons steeds veelvuldiger. Leven vanuit de Liefde is zo’n enorme kracht vanuit je centrum. Vraagt zoveel vertrouwen en overgave. Zoveel vertrouwen op je innerlijk Weten.
Versterkt zo enorm je hartkracht. Wat een energieën, wat een eenheid is er nu mogelijk.
De stroom van het Leven is enorm krachtig. Brengt je ziel daar, waar je de meeste leermogelijkheden en bewustwording kunt ervaren. Er is zoveel mogelijk, zoveel kracht, zoveel helderheid, zoveel Liefde.

Durf te Zijn, zonder te weten. Durf te voelen, te ervaren, zonder te vergelijken met…..
Durf te vertrouwen, zonder te oordelen.

De volle maan van donderdag 19 september 2013 zal in het teken staan van versterking van de vrouwelijke energie in een ieder van ons.
Vanuit de groei van het vrouwelijke in ons, kan de balans verder uitgroeien. Het versterkt je centrering. Het versterkt je te leven vanuit je centrum, vanuit je midden.
Er wordt alleen maar overgave gevraagd aan de vrouwelijke energieën. Durf te voelen. Open je hart verder, pure Liefde.
De volle maan bereikt haar hoogtepunt om 13.13 uur.

Als je kiest om mee te doen met deze meditatie kun je onderstaande tekst als leidraad gebruiken. Je kunt ook jezelf overgeven aan de leiding van je persoonlijke Hoger Zelf.

De lichtcirkelmeditatie begint om 20.00 uur. Indien dit tijdstip je niet schikt, kun je altijd een ander moment van de dag kiezen en je intentie richten op deel te nemen aan de meditatie. Het collectief werkt!

Ga rustig zitten of liggen. Neem de tijd en ruimte voor jezelf. Er is alleen maar nu, alleen maar gewaarwording, ervaren, voelen en Zijn. Jouw geest rust in het Nu.
Voel je lichaam, voel hoe je zit of ligt op de aarde. Ontspan je kaken, je mond; maak een innerlijke glimlach. Ontspan al de spieren in je lichaam.
Adem zacht onopvallend en oppervlakkig. Doe dit gedurende enige momenten, heel rustig, heel zacht en ontspannen. Het gaat verder van zelf, onhoorbaar.

Neem eventueel een *Aquariuswerkkaartje, of het Platinawerkkaartje, tussen beide handen. Dit verbind je direct met energie van de Bron.

Versterk je aardeverbinding. Visualiseer een heldere kristallen buis vanuit je stuitchakra diep de aarde in. Tot in het kristallen hart van Moeder Aarde.
Neem de warme aarde energie volledig op en laat deze via je wortels en buis in je bekken stromen. Laat het naar boven stromen door heel jouw ruggengraat tot de top van je hoofd.
Heen en weer, van beneden naar boven en terug door je ruggengraat.

Versterk nu je verbinding met het Licht van de Centrale Zon.
Voel hoe de stralen van Platina Licht op je hoofd neerdalen. Je neemt het Licht in je op.
Het gaat via je energiebuis tot in de kom van je bekken. Daar laat je het circuleren en vervolgens weer naar boven stromen. Laat het heen en weer stromen in je ruggengraat.

Ga nu met je aandacht naar je hartchakra. Alle energieën vermengen zich daar tot totale eenheid. Balans en harmonie. Voel het Licht in heel jouw wezen trillen. Voel het doorstromen tot in elke cel in je lichaam. Voel de beweging, de trillingen die dit voortbrengt.  Je wordt aangeraakt met dit prachtige Licht. Er ontstaat een prachtige Davidster in je hart.
De energie stroomt over uit jouw hart. Je neemt op en straalt weer uit. Volkomen in balans.

Jij bent één met dit Licht. Je bent volkomen in balans.
Alles mag er zijn, alles is goed zoals het is. Geef je er helemaal aan over.

Spreek nu de woorden: "Mij, geschiede!”
Je hoeft alleen nog maar te Zijn.......

Voel je centrum je hart, voel daar de onvoorwaardelijke liefde stromen. Je straalt en schittert naar alle kanten.

Ik wens een ieder die zich afstemt op deze volle maan meditatie een krachtige balans en versterking van zijn vrouwelijke energieën.

In liefde, licht en dankbaarheid voor NU,

Martha van Mourik.