donderdag 20 juni 2013

Volle Maan Meditatie 23 juni 2013 | Martha van Mourik


Lieve lichtwerkers,


Er zal Licht zijn!

We zijn met z’n allen enorm naar het licht toegegroeid. De aarde maakt weer een kleine wenteling om haar as op 21 juni en de noordelijke kant keert zich weer van de zon af en nu is de zuidelijke kant aan de beurt om het dichtst bij de zon te komen.
Terwijl dit fysieke ‘wonder’ weer plaatsvindt, verstrengelt het nieuwe lichtveld zich steeds verder met de materie; hemel en aarde worden sterker met elkaar verbonden. Steeds meer wordt er letterlijk belicht. Al het onzuivere, wat niet resoneert met de liefde, wordt nu door de belichting zichtbaar gemaakt, zoals macht en manipulatie.  Dit komt naar buiten in de materie. Kan nu worden opgeruimd. Past niet in het nieuwe lichtveld.

Het nieuwe lichtveld brengt grote veranderingen met zich mee. Mensen worden er onrustig van, of juist gelukkig en blij. Mensen gaan in hun talent staan, of worden heel onzeker en voelen ‘een zekere druk’ die hen angstiger maakt en in verwarring brengt. Ze worden gevraagd te kiezen voor het licht. Hun zielenopdracht drukt door. Hun leven wordt steeds moeilijker, de ‘hemel voert haar druk op’ om toch vooral te gaan doen wat je hebt afgesproken, voordat je incarneerde. Gebruik te maken van het Licht en te kiezen om naar het Licht toe te groeien.

Het nieuwe lichtveld maakt mensen krachtiger, vooral die lichtwerkers die dit nieuwe licht kunnen ontvangen en opnemen in hun wezen. Je moet hiervoor heel goed geaard zijn. Het is een kunst en uitdaging om gebruik te gaan maken van het nieuwe lichtveld.
Het zijn pure liefdestrillingen. Liefde voor je zelf, liefde voor al het Leven. De zachtheid van het Zijn. Je hebt ruimte voor de verstilling in je leven. Ruimte voor het leven vanuit het moment, het Nu. Innerlijke balans. Het totale lichtspectrum kan zich dan verder uitbreiden in je wezen.

Alleen de bewuste mens die zijn verantwoording voor zijn leven neemt, kan het nieuwe lichtveld ontvangen. De bewuste mens die bewust kiest voor het licht in zijn leven. Die uit zijn oude patronen van denken en doen durft te treden. Wil loslaten en wil opruimen wat niet meer resoneert met de liefde in zichzelf.
Deze bewuste mens kan gebruik maken van het All. Communiceert bewust met zijn Hoger Zelf en engelen die hem omringen. Kan luisteren, bewust weten en innerlijk horen.

Het nieuwe lichtveld is explosief. Als schokken in de aarde. Kun jij het integreren in jouw wezen? Ben je bewust van het nieuwe lichtveld? Neem je bewust verantwoording over jouw eigen leven. Wil jij luisteren. Luister je naar je lichaamsignalen. Wil je bewust worden. Kun jij het nieuwe lichtveld in jouw wezen bevestigen?

Het nieuwe lichtveld ondersteunt de vrouwelijke energie. Een groot deel van het mannelijke ziet nu ook de schoonheid van het vrouwelijke. Gelijkheid en balans gaan hierin terugkomen.
Beide energieën mogen nu genezen en kunnen oude patronen loslaten, zodat er ruimte ontstaat voor het nieuwe. Beiden zijn even belangrijk. Verstrengeling van beide energieën geeft kracht en maakt compleet.

Koester een gezonde nieuwsgierigheid voor het nieuwe, en laat je angst voor het nieuwe en ‘onbekende’ varen. Zie het nieuwe en onbekende als een uitdaging. Vertrouw op het grote goddelijke plan.
Geef jezelf ook de ruimte om ‘niet-te-weten’ en ‘niet-te-begrijpen’, want alles willen weten en begrijpen zijn oude patronen van het ratio. Geef ruimte aan je intuïtie. Geef ruimte aan alert zijn en handelen vanuit een gevoel, vanuit een innerlijk Weten.

Het is bijna vakantie. De tijd van relaxen, ontspannen, maar ook van reizen en onbekende gebieden en landen verkennen. Jezelf in een andere omgeving plaatsen. Ook dan vertrouw je op een heerlijke vakantietijd. Ga zo ook het nieuwe lichtveld tegemoet. Vol vertrouwen, zonder angst. Heel ontspannen.
Maak gebruik van de natuurlijke energiebronnen in de natuur. Relax en ontspan. Weet dat je één bent met de aarde, één bent met al het leven. Voed jezelf met positieve gedachten en handelingen. Neem de tijd en ruimte voor jezelf. Gun je geest ook werkelijk rust. Leer één te zijn in alles wat je doet.
Alleen een rustige geest en lichaam, kunnen helder worden. Kunnen goed aarden en meer licht opnemen.

De volle maan meditatie van 23 juni 2013 zal in het teken staan van het Nieuwe Lichtveld op te nemen in je wezen. De volle maan bereikt haar hoogtepunt om 13.33 uur.
Als je kiest om mee te doen met deze volle maan meditatie, kun je deze tekst als leidraad gebruiken.


De volledige tekst van Martha's volle maanmeditatie staat op marthavanmourik.com