dinsdag 10 november 2015

Nederlandse vertaling November 2015 Energy Forecast door Lee Harris | Laat Liefde Je Opnieuw In Balans Brengen


NOVEMBER 2015 ENERGY FORECAST: LAAT LIEFDE JE OPNIEUW IN BALANS BRENGEN – VERBETER JE LEVEN VAN BINNEN NAAR BUITEN



Hallo allemaal en welkom bij de Energy Forecast voor november 2015.

We zijn hier vandaag in het Arboretum in Golden Gate Park in San Francisco, in de Japanse tuin. Als je in de buurt van San Francisco bent, of je kunt het bezoeken, kom hier vooral langs en bekijk deze plek. Het is heel bijzonder en er zijn zo veel ongelofelijke en vredige natuurplekken – ik dacht dat het de perfecte plaats zou zijn om de forecast van deze maand te filmen.
Zoals gewoonlijk, beginnen we met ademen voor een moment. Dus doe gewoon met mij mee met een diepe ademteug en laat ‘m vrij (ademt uit)…. en nog een diepe ademteug , en deze loslaten (ademt uit).
Ademhalen is net als het leven. We nemen continu dingen in ons op en laten ze weer vrij. En net als dat de adem in en uit stroomt, veranderen we steeds terwijl we door het leven gaan.

DE THEMA’S VOOR DEZE MAAND: VERBINDINGEN EN VERBETERINGEN

Twee van de hoofdpunten voor deze maand die vanochtend bij mij opkwamen toen ik me afstemde waren: Dit wordt zowel een maand van verbindingen als een maand van verbeteringen.

Eerst kijkend naar verbindingen, het energie geleidingsvermogen in de wereld wordt steeds sterker en sterker. Afhankelijk van waar je bent in je beweging door bewustzijn, en door geïntegreerd bewustzijn, zul je verschillende variaties ervaren.
Sommigen zullen moe zijn. Sommigen zullen het een beetje rustiger aan moeten doen. Sommigen van jullie kunnen zich nog steeds op het randje van conflicten met andere mensen in je leven bevinden. We zijn allemaal op verschillende punten van onze reis, maar een van de overkoepelende thema’s voor deze maand dat verschijnt voor de meesten van ons in ons leven is die van verbindingen.

In de laatste 2-3 maanden is dit voor velen van jullie naar voren gekomen – je maakt heel diepe, diepgaande verbindingen met andere gelijk-denkende, gelijk gestemde, gelijk-voelende zielen. En deze verbindingen zijn enorm belangrijk. Niet alleen omdat we door het verbinden met elkaar een nog krachtiger team worden, een krachtiger web van mensen, maar er is een verstevigend effect. Veel van jullie hebben een smachtend verlangen gehad naar diepere vriendschappen, beter werkende partnerrelaties, diepere intieme relaties, en dit is een tijd waarin die energie aanwezig is.

RUIMTE VRIJMAKEN VOOR VERBINDING

Wees dus niet verbaasd als sommigen van jullie oud relatie-zeer aan het herkauwen zijn in je dromen of in je dagelijkse gedachten. Verbroken verbindingen met vrienden of met oude geliefden en partners komen nu bovendrijven om geheeld of opgeruimd te worden, aangezien we in een tijdperk van buitengewone verbindingen aankomen.
Diegenen die zich niet ontwikkelen op deze manier kunnen ervaren dat je heel gelijk-denkende, gelijkgestemde mensen begint te ontmoeten waarbij je heel sterke gevoelens hebt als je deze mensen ontmoet. Er zal iets zijn in je lichaam dat deze mensen herkent. Je kunt het toeschrijven aan een vorig leven. Je kunt het toeschrijven aan een gevoel van dezelfde energie met hen. Wat het geval ook is, dit zijn erg levendige contacten waar je nu mee te maken krijgt.

HET PAD VAN CO-CREATIE TOESTAAN OM AAN HET LICHT TE KOMEN

Sommige mensen die je in deze tijd ontmoet, in deze komende maand, zullen sleutelfiguren voor je zijn - en in sommige gevallen voor de rest van je leven. Maar het is zeer belangrijk om te begrijpen dat als je deze verbindingen herkent en hebt met mensen, je niet hoeft te weten wat de toekomstige relatie gaat zijn.

Bijvoorbeeld, je kan een heel geanimeerd moment met iemand hebben waarbij je denkt: “God, ik heb deze persoon net ontmoet, en ik ben er helemaal weg van! Ik heb een geweldig gevoel over wat we allemaal kunnen doen samen…” Laat dat gevoel over “waar het heen kan gaan” een gevoel blijven, en laat de details los. Want wanneer je deze ervaringen hebt – deze verbindingen met mensen- dan heeft het tijd nodig voor jullie twee om alchemistisch samen te smelten en het pad van co-creatie aan het licht te laten komen…. en dat wil je liever niet overhaasten.

Als je merkt dat je haast maakt in je gedachten, als je jezelf hoort zeggen “Ik heb deze dame net ontmoet, en ik denk ze de persoon kan zijn waarmee ik dat healing centrum dat ik altijd heb gewild mee wil creëren…..” merk deze gedachte dan gewoon op. Blokkeer de opwinding of het visioen niet. Maar neem wel de tijd om elkaar eerst te leren kennen voordat je snel in de actie gaat, want dit ZIJN krachtige verbindingen waar veel van ons nu mee afgestemd raken. Dus, zodra je deze mensen ontmoet, om klaar te zijn om een gezamenlijke toekomst in te gaan, is het heel belangrijk om de vorige relaties en vriendschappen te helen doorheen je lichaam, voordat de nieuwe activiteiten beginnen.

DE VERLICHTING VAN JE WARE HART

Sommigen kunnen dit een beetje overweldigend vinden voor je hart. Herinner je dat we de laatste maanden vaak gesproken hebben over hoe krachtig de hart-energie geworden is in deze tijd op Aarde. Voor mensen die daarom bewust en aanwezig zijn het grootste deel van de tijd, en die zich actief geopend hebben, zullen vele hart-verbindende relaties nu opdoemen in je leven.

Dit is iets groots.

Het is niet alleen een geweldig feest. Het is....lees verder (pdf)


Nederlandse vertaling: Nicole Krenning




Geen opmerkingen:

Een reactie posten