vrijdag 17 april 2015

Dertien dagen van Tijdloosheid

Vandaag zijn we begonnen in het mooie tweede wavespell van de Witte Tovenaar van Tijdloosheid. We mogen het magische moeiteloos via onszelf laten ontstaan; deze dertien dagen gaan over hart-weten, betoveren en ontvankelijkheid.
zie bijlage onderin voor pdf

De tovenaar kent een innerlijke tijd, een tijd die niet overeenkomt met een sociaal afgesproken tijd, maar met een natuurlijke kosmische tijd. Tijd nemen om bij jezelf te komen is essentieel om te groeien. En hoe tegenstrijdig het ook klinkt: hoe meer tijd je neemt, des te meer tijd heb je. Als je tijd neemt voor jezelf loop je niet langer aan de dingen die je nodig hebt voorbij. Je vindt al je antwoorden in je hart.

Bed In - Yoko Ono/John Lennon

Een goed en bekend voorbeeld van een Witte Tovenaar (toon 10) is John Lennon. Met Watching the Wheels heeft hij in 1980 een prachtige ode aan de ontvankelijkheid van innerlijke tijd gemaakt. Gevraagd naar de betekenis van deze song voor John bevestigde Yoko Ono: “Let’s have that inner space to dream, the dream power.”

En, sta je open voor de magie van het leven? Als je toch iets meer feeling wilt krijgen met de betekenis van Witte Tovenaar, lees dan de bijlage met een toelichting op Witte Tovenaar (pdf). 

Laat de Witte Tovenaar je gidsen naar de oneindigheid…. Hier nog een fun animatie over de dreamspell die ik via twitter tegenkwam

Tot de volgende keer!
In Lak’ech
(=Maya groet, betekent: Ik ben een andere jij)

Nicole
(Blauwe Galactische Adelaar)


bijlage:
Witte Tovenaar wavespell (pdf)
Witte Tovenaar toelichting (pdf)









Bronnen:
Aluna Joy Yaxk’in –  Maya Astrologie (boek)
Nicole E.Zonderhuis – website
Vasumi – website
Elvira van Rijn - website
Peter Toonen – De Twintig Gezichten van de Schepping (boek)
Vrije vertalingen - website
PAN-Holland (Marjon) – website







Geen opmerkingen:

Een reactie posten