zondag 18 januari 2015

Dertien dagen van Overvloed en Dromen

Na het wavespell van de Witte Hond, de dertien dagen waarin we vanuit het hart verwerken en formuleren, zijn we beland in een wavespell waarin de Nacht zich aan ons ontvouwt. De overvloed van onze dromen en het onderzoeken van ons innerlijk staan 13 dagen centraal. We kunnen transformatie verwachten, van binnen naar buiten.

Het afgelopen wavespell van (eigen)liefde was een interessante, vonden jullie ook niet? Onze liefde, trouw en loyaliteit is uitgebreid op proef gesteld. Je eigen waarheid vanuit liefde spreken… laten we zeggen dat de wereld nog wat oefening nodig heeft. Zelf vond ik de blog “Ik ben Charlie” van Mischa Selis (1975) heel mooi. Je kunt ‘m lezen onder deze link. Mischa is een vrouwelijke arts en psychiater, naast moeder van 3 kinderen. Mischa laat zien hoe we door de ogen van de liefde naar gebeurtenissen van de wereld kunnen kijken.

In het lied “Onmogelijke droom” zong Ramses Shaffy hier ook al zo liefdevol over:
“Op een dag zal de wereld het zien
Dat de mens die in liefde gelooft
De macht van een wapen kan breken
Voor een droom is geen hemel te hoog”

In het wavespell van de Blauwe Nacht gaat het om deze dromen van overvloed, het luisteren naar je intuïtie. Er wordt ons deze dagen gevraagd om ons niet te laten verleiden om in angst te vervallen.

Lees meer in de wavespell pdf die ik gemaakt heb: Blauwe Nacht wavespell

Op de volgende pagina van deze blog staan alle vorige wavespells, als je nog eens terug wilt lezen, en informatie hoe je je kan aanmelden voor de nieuwsbrief om de 13 dagen.

In Lak'ech,
Nicole









Geen opmerkingen:

Een reactie posten