maandag 22 december 2014

Dertien dagen van synchroniciteit: Rode Aarde

Vandaag (21 december) zijn we gestart in het wavespell van de Rode Aarde. Het is bijzonder hoe dit mooie nieuwe wavespell samenvalt met de winter-zonnewende en een nieuwe maan. Met recht navigeren we in een nieuwe ronde met nieuwe kansen, op weg naar meer licht vanaf deze donkerste dag.

Dit doet me denken aan het verhaal De Grot, dat zo schitterend het wegvallen van donker illustreert wanneer het licht schijnt.

Het Rode Aarde wavespell vraagt je te gaan waar je voeten je brengen, aangezien dat eigenlijk de normale manier is waarop het Universum werkt. Wij zijn zo gewend geraakt om vanuit de ratio, met de agenda en de klok te leven. Maar deze 13 dagen bieden ons de kans om weer eens te vertrouwen op synchroniciteit of toevalligheden, om vertrouwen te hebben in de uitkomst van je wandeling. Hoe meer we in het NU leven, hoe meer synchroniciteiten zich voordoen. Zodra we er aandacht aan besteden en deze signalen van het Universum (h)erkennen, komen ze vaker voor. Synchroniciteiten helpen ons om op ons (eigen) pad te blijven en voort te gaan in onze ontwikkeling en bewustwording. 


In de bijlage (link) kun je meer lezen over het Aarde wavespell.

Ik wens je voor nu fijne feestdagen toe, een goed begin van 2015!


In Lak'ech, Nicole


















Geen opmerkingen:

Een reactie posten